facebook
logo-mobile-leoceramica logo-mobile-leo
UA RU
0
cart cart 0

Політика конфіденційності leoceramika.com

Загальні положення

Адміністрація сайту leoceramika.com з повагою ставиться до прав усіх без винятку відвідувачів нашого веб-ресурсу. Прагнемо захищати конфіденційність ваших персональних даних, задля максимально комфортних умов використання сервісів Сайту.

Дана Політика конфіденційності роз’яснює яким чином ми збираємо, обробляємо персональні дані користувачів, яку саме інформацію збираємо, як використовуємо та як захищаємо.

Будь ласка, прочитайте цю інформацію перед використанням Сайту. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтесь з усіма умовами цієї Політики.

У цій Політиці конфіденційності використовуються терміни:

Компанія – приватне підприємство «ЛЕО КЕРАМІКА».

Сайт – веб-ресурс компанії «Лео Кераміка» за адресою: leoceramika.com.

Адміністрація (сайту) – уповноважені на управління Сайтом співробітники Компанії.

Персональні дані – відомості про фізичну особу, яка ідентифікована, або може бути ідентифікована.

Користувач Сайту – суб’єкт персональних даних.

Збір та використання персональних даних

Під час використання користувачем сервісів Сайту, здійснюється збір та обробка технічної та персональної інформації, а саме:

  • дані, що надаються користувачам безпосередньо під час користування сервісами чи заповнення реєстраційних форм (ім’я, прізвище, номер телефону, адреса доставки, адреса електронної пошти);
  • ір-адреси;
  • параметри і налаштування браузера;
  • файли cookie;
  • дата, час входу в систему.

Компанія збирає лише найбільш необхідну інформацію задля ефективного опрацювання запитів користувача.

Адміністрація сайту не збирає інформації, щодо якої, відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних», встановлено певні вимоги.

Цілі використання персональних даних

Ми використовуємо персональну інформацію задля забезпечення коректного функціонування сервісів Сайту, а також для налагодження комунікації з Вами (відповіді на запитання, інформування про новини, зміни в Політиці тощо). Зібрані персональні дані використовуються для відносин у сфері реклами, що регулюється, зокрема, й такими законами: «Про захист персональних даних», «Про рекламу», «Про інформацію», «Про телекомунікації».

Терміни зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються та використовуються впродовж часу поки суб’єкт даних користується Сайтом. Після видалення ним свого облікового запису, персональні дані Користувача видаляються.

Використання файлів cookie

На сайті застосовується технологія ідентифікації Користувача, що базується на використанні файлів cookie.

Сookies – невеликі текстові файли, що створюються веб-сайтами та передаються на пристрій Користувача завдяки використаному браузері. Записані файли cookie використовуються для автоматичної авторизації Користувача на Сайті у разі наступних візитів. Також вони використовуються для збору статистичних даних, поведінки та інтересів Користувача. Це дає змогу покращити інтерфейс, навігацію, взаємодію з Сайтом.

Важливо!

  1. Файли cookie оновлюються автоматично у разі повторних візитів.
  2. Здебільшого, веб-браузери допускають автоматичне завантаження файлів cookie.
  3. Кожен користувач Сайту має право заборонити зберігання файлів cookie на свій пристрій, налаштувавши певним чином браузер.
  4. Відключення технології cookie може спричинити некоректне функціонування сервісів Сайту, або обмежити доступ до певних матеріалів чи сторінок.

Умови доступу до персональних даних

Ми ніколи не передаємо персональну інформацію користувачів сайту leoceramika.com третім особам, окрім таких обмежених обставин:

  • має місце явна згода (прохання) Користувача;
  • в Компанії є підстави вважати, що доступ, використання, розкриття особистої інформації необхідне для виявлення чи запобігання злочинів, шахрайських дій, або у разі дійсного запиту державних органів.

На сайті  leoceramika.com можуть бути розміщені посилання на інші веб-ресурси. Дія цієї Політики конфіденційності на них не розповсюджується. Тому, після переходу за посиланням на інший веб-сайт, рекомендуємо ознайомитись з їхньою політикою конфіденційності.

Як ми захищаємо персональну інформацію

Компанія «Лео Кераміка» поважає конфіденційність персональних даних користувачів Сайту. Тому ми використовуємо усі загальноприйняті методи безпеки, що дають змогу захистити персональну інформацію від втрати, перекручувань, розповсюдження. До таких методів, зокрема, відносяться: використання програмних засобів мережевого захисту, внутрішня перевірка доступу, шифрування та заходи, що попереджають доступ до системи неавторизованого користувача, дотримання правил Політики конфіденційності Сайту.

Адміністрація сайту надає доступи до інформації користувачів лише тим співробітникам Компанії, яким необхідно мати доступи до такої інформації задля реалізації операцій від імені Компанії.

Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Адміністрація з особливою увагою відноситься до безпеки осіб, що не досягли повноліття. Тому звертаємось до батьків з проханням пояснити своїм дітям що таке безпека в  Інтернеті, доцільність використання тих чи інших сервісів.

Зміна Політики

Компанія залишає за собою право вносити зміни в цю Політику конфіденційності без попереднього повідомлення про це Користувача. Усі зміни будуть опубліковані на цій сторінці Сайту, якщо інше не буде передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

Для відповідей на питання щодо політики конфіденційності, Користувач може зв’язатись з ПП  «Лео Кераміка» через сайт, або, використовуючи e-mail: office@leoceramika.com.

×

Підпишіться на нашу розсилку та отримайте 10% знижки на першу покупку