logo-mobile-leoceramika

Black Friday в Лео Кераміка: знижки до 60%

  • Black Friday в Лео Кераміка: знижки до 60% - Зображення

Black Friday в мережі магазинів «Лео Кераміка»: справжні знижки до 60%.


Black Friday — найголовніша шопінг-подія року, що зародилася в США й підкорила весь світ. Це період найочікуваніших розпродажів і найвигідніших покупок із великими знижками. 

«Лео Кераміка» теж підготувалася до найбільшого розпродажу року і радуватиме покупців акційними пропозиціями впродовж 10 днів.


З турботою про створення затишку й комфорту у вашій оселі, аби полегшити вибір матеріалів для оздоблення та зекономити ваш час, «Лео Кераміка» зібрала все для якісного ремонту в одному магазині:

  • керамічну плитку та сантехніку;
  • ламінат, паркетну дошку та вінілове покриття для підлоги;
  • вхідні та міжкімнатні двері;
  • шпалери та освітлення.


«Ремонт із задоволенням» — так звучить філософія мережі, бо з «Лео Керамікою» кожен етап ремонту стає творчим процесом, який приносить радість та позитивні емоції.


Зазначте ці дати у вашому календарі — з 17 до 26 листопада в усій мережі магазинів «Лео Кераміка» діє акція «Black Friday». Саме в цей період є чудова нагода вигідно придбати якісні товари з асортименту мережі для ремонту та оздоблення оселі — від керамічної плитки й сантехніки до шпалер та освітлення. Акція діє в усіх магазинах Лео Кераміка, а також в інтернет-магазині leoceramika.com.


Чорна п’ятниця в «Лео Кераміка» — це шанс ефективно інвестувати кошти в реалізацію найсміливіших ідей для ремонту та створити простір, що відповідає вашому смаку та стилю.

facebook