logo-mobile-leoceramika

Ексклюзивна мозаїка та арт-панно від Kotto Ceramica

  • Ексклюзивна мозаїка та арт-панно від Kotto Ceramica - Зображення

Якщо важко знайти ідеальну мозаїку - Kotto Ceramica її для Вас створить! 

З 2015 року Kotto Сeramiсa виготовляє унікальну мозаїку та декори, з відмінною якістю та індивідуальним підходом. За допомогою сучасних технологій та обладнання, реалізовує найсміливіші дизайнерські ідеї. З точністю вирізані округлі форми та візерунки дозволяють створювати художні панно, оздоблювати стільниці, сходи, каміни та столи. У мозаїчних виробах від Котто Кераміка втілена вся краса природи: текстура дерева, натуральний камінь, скло.


Мозаїка ідеально підходить для оздоблення ванних кімнат, кухні чи спа зон.

Довершена форма та ідеальний розмір мозаїки дозволяє створювати 3D візерунки, які однозначно створюють wow-ефект.

Мозаїкою розміром: 10x10x4мм, 25х25х4мм, 48х48х4мм створюємо декоративні панно різної складності, портрети, орнаменти, логотипи та Q-коди.

Скляна мозаїка, покрита керамічними фарбами, є надзвичайно міцним оздоблювальним матеріалом з нульовим рівнем водопоглинанням. Ідеально підходить для оздоблення ванних кімнат, кухні чи спа зон.


Колекція Mosaicid’Italia чудово підходить для декору як інтер’єру, так і екстер’єру, адже це пластична маса, що профарбована по всій товщі, тому її візуальний вигляд залишатиметься незмінним не один десяток років. Такі вироби не втрачають колір, не вразливі до температурних перепадів та вологи.





facebook