logo-mobile-leoceramika

Лео Кераміка в партнерстві з організацією “Українці Разом”

  • Лео Кераміка в партнерстві з організацією “Українці Разом” - Зображення

Лео Кераміка з радістю приєднується до Всеукраїнської національної програми підтримки захисників/захисниць України "Соціальна картка "Українці Разом!", яка активно функціонує з 2014 року і охоплює понад п’ятсот тисяч військових та їх родин. Протягом майже десяти років ця програма надала адресної допомоги на суму понад 5 мільярдів гривень.

Наша мета - надавати підтримку кожному герою, який самовіддано віддає своє життя та здоров’я за безпеку нашої країни. Відтепер ми пропонуємо особливу знижку у розмірі 20%* на весь асортимент для власників соціальних карток Всеукраїнського об’єднання "Українці Разом". Це наш скромний внесок та вираження вдячності за самовідданість і мужність тим, хто віддав своє життя служінню Україні.

Наші партнери в підтримці родин захисників України:

Intercerama     https://leoceramika.com/catalog/keramichna-plytka_300/brend:intercerama

Grohe               https://leoceramika.com/catalog/santekhnika_200/brend:grohe  

Fancy Marble  https://leoceramika.com/catalog/santekhnika_200/brend:fancy-marble 

RADAWAY       https://leoceramika.com/catalog/santekhnika_200/brend:radaway     

StudioGlass    https://leoceramika.com/catalog/santekhnika_200/brend:studioglass

Запрошуємо захисників особисто відвідати наші магазини, які розташовані по всій території України. Для отримання знижки необхідно мати при собі соціальну картку. Якщо у вас її немає, ви можете легко та зручно її оформити, перейшовши за цим посиланням: https://kartka.ukrazom.org/. Разом ми сильні і рухаємося до перемоги!

*крім акційних пропозицій.

facebook