logo-mobile-leoceramika logo-mobile-leo
UA RU
0
cart cart 0

Плитка під камінь для зовнішніх робіт

  • Плитка під камінь для зовнішніх робіт - Зображення

Плитка під камінь для зовнішніх робіт

Фасад будівлі — візитна картка її власника. Облаштуванню екстер’єру дому чи бізнес-центру треба приділяти особливу увагу. Щоби споруда виглядала пристойно, гармоніювала з ландшафтом, краще використовувати якісні матеріали. Що може бути краще, ніж те, що придумала природа? Непоганим рішенням стане плитка під камінь для зовнішніх робіт.

ГОЛОВНІ ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ВИМОГИ

Оздоблювальні матеріали мають крім естетичної краси нести практичність та функціональність. Ідеальна щодо цього фасадна плитка під камінь:

  • зносостійкість. Зміни кліматичних умов, вітрове навантаження, підвищена вологість — ніщо не повинно вплинути на структуру та колір;
  • легкість. Клінкерні плити не перевантажують фундамент, стіни, можуть використовуватися для старих «втомлених» будівель;
  • вологостійкість. Матеріал не пропускає вологу у внутрішні шари стін, виводить пару із них, що сприяє довговічності укріплень та капітальних споруд. Немає умов для розвитку плісняви та ін. патогенних мікроорганізмів. Лишайники, мох не з’являються на плитці;
  • практичність. На поверхнях немає пор, як у природному камені. Ніякі забруднення не проникають у товщу. Капілярних поглинань вологи теж немає (звідси морозостійкість).

Плитка на сходи під камінь чи на фасад буде роками радувати функціональністю та міцністю.

ІМІТАЦІЯ ДОРОГИХ МАТЕРІАЛІВ

Хотіли б мати дім із мармуру або під’їздну дорогу із граніту? Важко уявити, скільки коштів із сімейного бюджету витягла б ця забаганка. Створити недорого такий же ефект допоможе декоративна плитка під камінь. Її укладка можлива на фасад, сходи, терасу та ін.

Матеріал імітує текстуру натурального каменя з хаотичною композицією відповідного рельєфу. Водночас поверхня плитки залишається ідеально рівною, але не глянцевою. Для зовнішнього використання рекомендований матовий або текстурований не полірований керамограніт та клінкер. Саме вони зберігають заявлені експлуатаційні характеристики, не дивлячись на рівень зволоженості та погодні умови. Для внутрішніх оздоблювальних робіт розроблена керамічна плитка під камінь.

Сучасні виробники пропонують для декорування фасадів, сходів використати клінкер «під цеглу». Зовні він ідентичний із кладкою, але за вагою та монтажем значно легший. Одна цеглина або декілька на одному фрагменті плитки — вибір за вами. Цікаві дизайнерські рішення об’єднують колекції «дикого», необробленого мінералу, зістареного під впливом часу та погоди (його пронизує сітка своєрідних канавок, відколів). З таким рішенням стіна, ніби мурована декілька років тому, цоколь набуває стильного вигляду, а за експлуатаційними характеристиками демонструють кращу вологостійкість та захист.

АСОРТИМЕНТ ЛЕО КЕРАМІКА

В інтернет-магазині представлена краща фасадна плитка під камінь, ціна котрої порадує доступністю. Ми співпрацюємо безпосередньо з виробниками з Іспанії (VIVES), Італії (PROGRESS PROFILES), Польщі (CERRAD, PARADYZ, OPOCZNO, CERSANIT), України (ZEUS CERAMICA, GOLDEN TILE,CERSANIT,OPOCZNO). Краща вартість без націнок посередників. Можливість придбати матеріали в роздріб та гуртом. Ми готові до поставок будь-якого масштабу (продукція завжди в наявності, якщо це вказано на сайті).

Каталог leoceramika.com наповнений плиткою для зовнішніх робіт:

  • для монолітної укладки (суцільне покриття ректифікаційних фрагментів);
  • імітації цегляної кладки;
  • бутового чи «рваного» каменю.
Представлені матеріали — це клінкер або керамограніт. Якщо відтінок природного каменю, його фактура залежить від залягання пласта, може бути недостатньо гарною та виразною, плитка завжди ідеальна. За декоративними якостями вона лідирує, адже вони в неї постійні. Вагомий аргумент придбання — ціна. Зовнішня ідентичність із натуральним каменем, але вартість у рази доступніша.

Ми пропонуємо фасадні матеріали зі штучних мінералів у якості реалістичної заміни природного каменю. Менша підсумкова вартість оздоблення, мінімум навантаження на опорні конструкції будівлі, створення вентильованого фасаду для збереження стін, фундаменту в ідеальному робочому стані. Підлога напіввідкритих приміщень, тераси, альтанки, фасад котеджу чи багатоповерхового дому, сходи веранди, ґанку — у нашому каталозі знайдете матеріали для проєктів будь-якої складності, реалізації дизайн-композицій різної наповненості. Для вашої зручності в каталозі є відгуки користувачів, що вже скористалися пропозицією покупки фасадних матеріалів.

Якщо вам потрібна висококласна, незвична плитка під камінь для зовнішніх робіт, у Лео Кераміка ви точно можете знайти потрібну колекцію. Доставка замовлень у Львів, Київ, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк та інші регіони України. Ми готові до плідної співпраці з будівельними фірмами та приватними майстрами.

facebook