logo-mobile-leoceramika

Італійська сантехніка: змішувачі та душові системи

Італія – батьківщина дизайну та моди. Естетичний вигляд тут завжди на першому місці, тому навіть до найменших деталей в інтер'єрі італійці мають особливе ставлення. Змішувачі у ванну, на кухню та душові системи – не виключення. Бездоганна форма, широкий вибір ексклюзивних покриттів та передові технології. Сьогодні дізнаємось що таке справжній італійський продукт.

Усі тонкощі стилю відкривають для нас італійські фабрики, представлені у салонах “Лео Кераміка”.

Всесвітньо відомі дизайнери працюють над створенням моделей, які допомагають нам проявити свою індивідуальність та вишуканий смак.

Nobili

Компанія Nobili займає третє місце в світі як найбільш автоматизоване виробництво після таких автомобільних брендів, як Porsche та Volkswagen. Інноваційні рішення, розумні механізми, новітні технології тв стрімка роботизація на виробництвах робить італійську сантехніку не лише гарною, але й надзвичайно практичною та багатофункціональною.

Багато колекцій від бренду Nobili можуть підлаштуватись практично до будь-якого стилю у вашому помешканні. Персоналізуйте вигляд змішувача під власні уподобання, обирайте вид покриття та облицювання окремих компонентів. Це може бути дерево, камінь, метал, гравійовані, хромовані та матові поверхні.

Fima

Фабрика Fima також пропонує нам необмежені можливості та особливий підхід в проектуванні ванної кімнати.

В колекції “SO” знайдете надтонкі змішувачі та оригінальні форми ручок з опцією “комбінування різних матеріалів”.

Залишайтесь у тренді, поєднуючи текстури і покриття в системах, що складаються з кількох частин.

Ідеальними можемо назвати ручки в індустріальному стилі від фабрики Nobili. Доступні в 21 кольорі. Ексклюзивне золото, яке обробляють вручну. Вічна класика - в бронзі та міді. В колекції навіть є моделі з “живим” матеріалом – тосканська латунь. Вона окислюється, а тому постійно змінює своє забарвлення.

Попри тенденцію до автоматизації, сімейним мануфактурам вдалося зберегти цінності, увагу до деталей та свій унікальний стиль. Деякі процеси залишаються незмінними вже декілька десятків років, як, наприклад, “fatto a mano” (ручна праця), що є справжньою візитівкою локальних брендів.

Екологічність

Наші партнери підтверджують свою екосвідомість не тільки словами, але й вчинками. Вони активно впроваджують процеси, які заощаджують природні ресурси, мінімізують негативний вплив на природу та використовують лише безпечні для здоров’я людини матеріали. Такі змішувачі допомагають зменшити витрати води на 50% та скорочують викиди CO2 (вуглекислий газ) в атмосферу завдяки контролю над використанням гарячої води.

Деякі речі в нашому інтер’єрі залишаються непоміченими, але італійська сантехніка завжди займає центральне місце в вашому помешканні. Італійці зробили все можливе, щоб поєднати красу та практичність, а самі вироби стали більш доступними.

facebook