logo-mobile-leoceramika

Італійський мармур у керамічній плитці

Пункт призначення РемонтTravel сьогодні – Тоскана – мармурова перлина Італії. В містечку Каррара знаходяться кар’єри найціннішого та найпрекраснішого мармуру в світі. Саме з цього каменю народився шедевр великого скульптора Мікеланджео – Давид. Колись лише обрані могли насолоджуватись престижним італійським мармуром. Сьогодні ж керамічна плитка бездоганно відтворює ці вишукані текстури. Щоб досягти ідеального результату дизайнери провідних фабрик сканують зрізи натурального каменю з найкращих родовищ та переносять зображення на плитку.

В перекладі з давньогрецької “мармур” означає “блискучий камінь”. Недарма саме поліровані поверхні такі популярні. А в Лео Кераміці завжди є альтернатива!

Home Tiles Altissimo 30×90. На дотик наче оксамит. Стильно доповню сучасний інтер’єр, гармонійно поєднується з іншими матеріалами та відкриває безмежні можливості для дизайнерів.

Tubadzin Pietrasanta Mat/Pol 80×80. Чистота кольору, охайні прожилки та м’які текстури. Ця порода однозначно закохує з першого погляду.

Azteca Callacatta Gold Nat 2600×1200/120×60. Благородна Callacatta вважається однією із найдорожчих з-поміж усіх порід мармуру.

Home Tiles Calacatta Gold 25×75. Основа, наче білосніжний сніг, що засліплює очі. А поодинокі прожилки різної товщини з яскравими сірими та золотистими вкрапленнями проглядаються на білому тлі.

Особливо ефектно виглядає керамічна плитка під мармур у великому форматі, адже передає максимально досконалий та реалістичний малюнок.

Calacatta Machia Vecchia, що вирізняється насиченою прожилкою сірого кольору, дуже круто виглядатиме на стінах та підлозі. Лаконічне дизайнерське рішення, що не перевантажує інтер’єр та створює гармонію.

Mirage Statuario Fantastico 2400×1200. Знаменитий Statuario – це чіткі темно-сірі прожилки та основа, як перлинка. Вишукана класика чи сучасний дизайн? Statuario однаково доречний.

Універсальний камінь Arabescato вливається в будь-який інтер’єр та кольорову гаму. А сама поверхня має унікальну здатність змінювати відтінок відповідно до насиченості світла.

Vives Arue-R Pulido 80×180. Дзеркальний блиск глянцевої поверхні вражає, підсилює візуальне сприйняття інтер’єру та додає елегантної розкоші.

Ми переконані, що в магазинах Лео Кераміка ви знайдете саме той ідеальний мармур, який залишиться у вашому серці та стане головною окрасою інтер’єру!

facebook