logo-mobile-leoceramika logo-mobile-leo

Керамічна плитка Ceppo Di Gre

Сerrad Ceppo Di Gree Gris 2797×1197. Схоже на прибережну гальку чи вулканічні уламки? Унікальний камінь, що видобувають в Ломбардії, тепер втілений у різних варіантах керамічної плитки. Рекомендуємо використовувати його усім, хто цінує лаконічність в дизайні та готовий до сміливих комбінацій. Як така, на перший погляд, мінімалістична поверхня може створювати WOW-ефект? Вона легко адаптується до різних стилів, яскравих матеріалів та незвичних дизайнерських рішень.

 

Плитка Ceppo Di Gre-R Cemento 60×120 іспанського бренду Vives вдало підкреслює функціональні зони. Це вражаючий дует із розкішним мармуром та декоративною плиткою з іспанськими мотивами.

Натуральний камінь, структурована поверхня та дуже стильна чорна сантехніка — тренд цього року. Впевнені, що наступного року також.

Серед наших ексклюзивних колекцій Home Tiles у форматі 60×120 ви знайдете керамограніт Flodsten Earth від фабрики Argenta. Він вдало імітує натуральний камінь Ceppo Di Gree у 4-х кольорах: бежевий, графітовий, сірий, білий.

Камінь один, а рішень багато! Який же ж вам припав до душі? Обирайте свого фаворита!

facebook