logo-mobile-leoceramika

Керамограніт під дорогоцінний камінь

Природа подарувала людині безліч скарбів, один з яких — це дорогоцінні та напівдорогоцінні камені. Ще з давніх часів їх цінували скульптори, архітектори та ювеліри, з них виготовляли статуї античним богам, посуд та прикраси, ними ж оздоблювали храми та палаци. А сьогодні вони успішно інтегрувались в сучасні інтер’єри. Керамограніт “під натуральний камінь” допоможе вигідно підкреслити ваш елегантний смак та неповторний стиль.

Переваги керамограніту “під камінь”

Чому імітація таких матеріалів користується надзвичайно популярністю? Можемо назвати, щонайменше, 4 аргументи.

  1. Економія. Сляб з натурального каменю вдома —  дуже дороге задоволення! Різниця зі штучним аналогом може сягати тисячі євро за м.кв.. Ціна агату натурального — 2500 євро/м.кв. Ціна керамограніту, що імітує агат — 143 євро/м.кв.
  2. Практичність. Керамограніт практичний, адже не боїться хімічних засобів, барвників та механічних пошкоджень. Натуральні ж породи, навпаки, дуже вразливі до будь-яких подразників. 
  3. Вигляд. Наука не стоїть на місці! Новітні технології дозволяють нам максимально реалістично передати вигляд каменю на керамограніті та створити більше, ніж 10 різноманітних фактур в одній колекції.
  4. Екологія. Відомо, що деякі породи мають радіаційний фон, тому не зовсім безпечні для здоров’я людини. Натомість кераміка абсолютно екологічна.

Різноманіття вибору

Синій та зелений — одні з найбільш популярних барв. Вони символізують три стихії: воду, землю та повітря, мають унікальну здатність наповнювати дім затишком, а його власникам піднімати настрій. У пошуках дорогоцінних порід у блакитних та зелених відтінках можна об’їздити весь світ, витрачаючи шалені гроші на матеріал та його логістику. А можна просто прийти в “Лео Кераміку”, бо тут справжнє розмаїття продукції, яка передає всю розкіш рідкісних каменів.


Онікс

Давні римляни та єгиптяни вважали, що онікс виганяє злих духів! А сучасні психологи говорять, що він допомагає боротись з депресією та покращує настрій. Це один з найпопулярніших серед усіх дорогоцінних каменів. Вирізняється багатою палітрою та характерною прозорістю, що успішно відтворюються у кераміці.

                   
  На фото: Eco Ceramic Rodas Smerato 

                   
  На фото: AVA Preziosi Nautilus


Найбільш цінним вважається онікс з поздовжніми смужками та широким діапазоном кольорів. В декорі Ava Ceramica Onice Smeraldo, наприклад, переважає зелена гамма з величезною кількістю відтінків, починаючи від малахіту до “свіжої зелені” з бежевими, помаранчевими та сірими смугами.

               
На фото: 
Ava Ceramica Onice Smeraldo


Кварцит 

Кварцит — досить поширена гірська порода. Проте сонячна Бразилія подарувала нам ексклюзивні кварцити, які сформувались в земній корі ще мільярди років тому, а сьогодні претендують на центральне місце у вашому інтер’єрі.

Справжню екзотику демонструє нам фабрика Mirage в колекції Cosmopolitan. Amazonite — це блакитно-бірюзова поверхня, що поєднала в собі сірі та білі прожилки.

                
На фото: Cosmopolitan Amazonite

               
На фото:
 Atlas Concorde Marvel Brazil Green
 

Лазурит

Небесно-голуба окраса із золотистими прожилками та дивовижним відблиском — так виглядає розкішний лазурит. Вже більше, ніж 3 тис. років цей камінь відомий людству. Раніше його прирівнювали до золота та оздоблювали ним храми. 

Побутує думка, що лазурит змінює долі людей, тому, якщо хочеться кардинальних змін у житті, придбайте керамограніт Marvel Dream Ultramarine від Atlas Concorde.

               
На фото: Marvel Dream Ultramarine


Мармур Азул Макаубас та Полісандро

Мармур — це звична, на перший погляд, класика. Проте деякі види, що вирізняються голубим забарвленням, однозначно вас здивують. Морський бриз та свіжість, літня прохолода, спокій та повний релакс - саме такі відчуття виникають, коли вперше бачиш цей камінь.

 

               
На фото: La Fabbrica Marmi Azul Macauba


Лабрадорит

Для того щоб побачити полярне сяйво необов'язково вирушати в Норвегію!

В "Лео Кераміці" знайдете дещо схоже — імітацію цінного лабрадорита. Завдяки грі кольору та світла його часто порівнюють саме з цим неймовірним явищем. 

               
На фото: 
Mirage Wanderlust Labradorite WA 05


Агат 

А “вишенькою на торті” стане фантастичний агат з колекції "Wanderlust" від Mirage. Agata Blue — яскрава декорація лакшері інтер’єрів, дизайнерська фішка  для готелів, spa-центрів чи ресторанів.

Підсилити візуальний ефект каменю можна з допомогою декоративної підсвітки, адже тонкий матеріал має здатність пропускати світло, і виглядає надзвичайно круто.

            
На фото: Mirage Wanderlust Agata Blue


Застосування керамограніту "під дорогоцінний камінь"

Доведено, що присутність унікальних каменів у помешканні здатна впливати на настрій та душевний стан. Але якщо ви досі переконані, що цей матеріал доречний лише для стилю “дорого-багато”, то ви помиляєтесь. Провідні дизайнери пропонують безліч варіантів та стильних рішень як для приватного житла, так і для комерційних приміщень.

Яскраве панно на стіні чи базовий фон? Найважливіше, щоб камінь гармонійно доповнював обраний вами стиль. З допомогою такого керамограніту можна створити справжній арт-об’єкт у себе вдома, виділити функціональну зону чи розставити акценти.

Надіюсь, нам вдалося надихнути вас на створення чогось цікавого та оригінального! А  матеріали з імітацією рідкісних та дорогоцінних каменів стануть родзинкою ваших інтер’єрів та даруватимуть незабутні емоції!

facebook