logo-mobile-leoceramika logo-mobile-leo

Кольорова сантехніка

Вирушаємо в нову подорож з РемонтTravel, адже настав час розповісти про модну новинку, що активно сьогодні обговорюється усім дизайнерським світом, – про кольорову сантехніку.

Ceramica CIELO. Це сімейна фабрика із світовим визнанням  та унікальними виробами, багатою палітрою та досконалою формою. Деякі колекції створено так, що їх можна комбінувати між собою та складати як конструктор. Виглядає надзвичайно креативно. Сантехніка Cielo виготовляється в самому серці Італії. І цей виробник є у нашій складській програм.

Simas. Це ще один італійський виробник, що тішить нас своїми барвами. Соковий зелений (Marto matt) – ідеальний для стилю «джунглі». Блакитний (Cemento) наче хмаринка, дарує легкість та ніжність.

Але не кольором єдиним …Імітація розкішного мармуру чи дорогоцінного  каменю  відтепер можлива не лише на стінах та підлозі, але й на сантехніці. Вибір таких моделей – ознака відмінного смаку. Рекомендуємо поєднувати ці умивальники з плиткою «під камінь» та однотипними поверхнями.

Чорна сантехніка змінить ваші уявлення про ванну кімнату. Шик, епатаж, та, водночас, елегантність та розкіш. Її можна застосовувати у різних стилях : лофт та мінімалізм, арт-деко та класиці. Найкраще поєднати з плиткою, що імітує мармур чи натуральний камінь. До темних умивальників підбираємо хромовані змішувачі (матові або глянцеві). Також ефектно виглядатимуть вони із золотом.

Догляд за кольоровою сантехнікою

Кольорова сантехніка любить ніжність та регулярних догляд. Про дротянки та агресивні миючі засоби краще забути. Залишки води можна витирати м’якою ганчіркою. Якщо ж є плями, то видаляємо їх з мильним розчином.



 

facebook