logo-mobile-leoceramika

Плитка та шпалери з тропічними мотивами

Що людині потрібно для щастя? – Теплий клімат, багато зелені та морські краєвиди. І все це можна організувати у себе вдома. Запитаєте як? – Тропічний стиль – тренд, який увірвався в сучасні інтер’єри та подарував атмосферу омріяної відпустки. Атрибутом цього стилю є різноманітні відтінки зеленого, рослинні принти, натуральні матеріали, і, звісно, озеленене приміщення.

Сьогодні поговоримо про те, як створити райський куточок у себе вдома, з допомогою керамічної плитки та шпалер у тропічному стилі.
Щоб поєднати задоволення від ремонту та нестримне бажання подорожувати, варто лише прийти в "Лео Кераміку". Рослинні орнаменти тут представлені в багатьох варіаціях та на різних поверхнях. Вони перенесуть вас у справжні джунглі.
 

Тропічні мотиви в колекціях плитки "Home Tiles"

Тропічні ліани, пальми та монстери, зображені на поверхні плитки Gobi Home Tiles, – однозначно оригінальний підхід в оздобленні ванної кімнати. Це чудовий спосіб зробити яскравий акцент, задекорувати стіну чи виділити функціональну зону.

Стіну з активним зеленим декором можна застосувати в різних приміщеннях. Вона однаково ефектно виглядає як фон для рецепції в spa-центрі, і як оздоблення стін ванної кімнати у вас вдома.

Більш стриманим, однак, не менше стильним, буде декор у ніжних відтінках. Ледь помітний малюнок у тон і делікатні принти на плитці елегантно підкреслюють натуральні мотиви. І, повірте, в жодному разі не набриднуть у найближчі роки. Перевагою такої плитки є її універсальність, адже вона пасує, практично, до будь-якого стилю.

Варто придивитися до нестандартних рішень, які руйнують стереотипи, зокрема плитки Nebula Home Tiles – листя з ефектом "металік" на мармуровому фоні. Завдяки глянцевій поверхні, відбиваючи світло, ця колекція візуально збільшує простір. Додавайте в інтер’єр багато точкового світла і рослини на плитці щоразу переливатимуться та виблискуватимуть. Так ви матимете сяючий інтер’єр.

 

 

 

 

 

Плитка та мозаїка в тропічному стилі від "Kotto Keramika"

Якщо ви мрієте відтворити екзотичний пейзаж, який буде тільки у вас, то це не проблема. Виробництво "Kotto Keramika" завдяки цифровому друку переносить будь-яке зображення на керамічну плитку.

Рекомендуємо також звернути увагу на великоформатну плитку, але й на мозаїку з цікавими рослинними орнаментами від "Kotto Keramika".
     

   

 

 

 

 


Шпалери в тропічному стилі

Надихаючись флорою та фауною екваторіальних лісів, дизайнери розробили безліч колекцій шпалер. Тепер цей дивовижний світ можна побачити не лише на "National Geographic", ним можна милуватися кожного дня у своєму домі. Тропічні шпалери – це унікальний спосіб перевтілити будь-яку квартиру в справжній оазис. Непрохідні ліси, райські пташки та рідкісні тварини. Гортаючи каталоги шпалер у салоні "Лео Кераміка" подумки переносимось у рай. Найчастіше такі матеріали використовуються у спальні для оздоблення стіни за ліжком.

 

 

 

 

 

 

 


Оригінальне рішення – поєднання керамограніту зі шпалерами з тематичним малюнком у ванній кімнаті.
Особливо цікаво виглядають колекції дитячих шпалер, що втілюють у собі всі мрії, розвивають уяву та надихають наших наймолодших клієнтів.

Слідкуйте за новими подорожами Ремонт Тревел та дізнавайтесь більше про світ дизайну з «Лео Керамікою».

facebook