logo-mobile-leoceramika

Салон підлогового покриття та дверей Альберо

Альберо – професійні салони дверей та підлоги, народжені у Львові та представлені у різних куточках України.

У всіх магазинах Лео Кераміка ви можете побачити бренд-зони із вивісками Альберо, і це означає, що підбирати ламінат чи паркетну дошку до плитки тепер – одне задоволення.

Двері прихованого монтажу. В Альберо є такі двері, які не відразу можна помітити. Це двері прихованого монтажу для потаємних кімнат, як в історіях про Гаррі Поттера. Актуальний тренд в дизайні інтер’єру – двері-невидимки для стильних осель.

Класичні двері. Якщо ви схильні до традиційних варіантів, тоді зрозумієте, що тут справжній «дверний рай». Класичні, мінімалістичні, в стилях прованс та арт-деко – двері на будь-який смак та гаманець.

Фурнітура. Стильні аксесуари зможуть вдало підкреслити красу дверей. В Альберо великий вибір складських моделей!

Паркетна дошка. Натуральність, екологічність та відчуття теплого справжнього дерева… Якщо ці слова відгукуються в вашому серці, тоді ви точно обираєте паркетну дошку. В Альберо асортимент  та якість вас приємно здивують! Від рідкісних порід деревини до ексклюзивних дизайнів.

Всі товари в Альберо мають сертифікати якості, а це означає, що вони не містять шкідливих для здоров’я речовин. Тут зібрані лише екологічно свідомі виробники.

Вінілова підлога. Це справжня знахідка! Стійка до води – хоч в ванній кімнаті стели. Приємна текстура – ігровий майданчик для дітей! Та максимально витривала – ідеально для домашніх улюбленців.

Ну, і куди ж без ламінату? Покриття, яке ми так сильно любимо. Бо доступно та гарно, а в Альберо ще й якісно та безпечно! До речі, тут пропонують власний ексклюзив – французький ламінат Beauty Floor та великі складські запаси.

Подорожуйте з #РемонтTravel і дізнаєтесь ще більше цікавого про тенденції, новинки та наші бренди!

facebook