logo-mobile-leoceramika

ТОП люстр для передпокою

  • ТОП люстр для передпокою - Зображення

Коридор є надзвичайно важливою частиною будинку, оскільки з нього ми переходимо в інші кімнати. Безсумнівно, його можна вважати вітриною всієї квартири, тому важливо оформити його функціонально та естетично. Освітлення в цьому випадку є досить важливим питанням, тому варто підібрати його правильно. Популярні виробники пропонують люстри для коридору в різних дизайнах, колірних варіантах і формах, завдяки чому ви легко підберете їх під обраний дизайн інтер'єру. Пам'ятайте, що стиль передпокою повинен гармоніювати з рештою приміщення будинку. Передпокій - це повноцінний інтер'єр нашого дому і він так само важливий, як і інші кімнати в будинку. А красива люстра в коридор лише підкреслить обраний стиль.

Переваги використання люстр в інтер’єрі передпокою

Люстри є одними з найбільш ефектних підвісних світильників, оснащених більшою кількістю джерел світла. Завдяки цьому їх можна використовувати для оптимального освітлення великих і малих інтер'єрів. Зазвичай їх використовують як основне або зональне освітлення. І саме в цій ролі вони потрапляють у домашні передпокої.

Що ви можете отримати? З їхньою допомогою темні простори освітлюються, забезпечуючи достатньо світла, щоб можна було безпечно пересуватися, не боячись впасти, і виконувати прості дії, які не вимагають освітлення, наприклад, одягатися або знімати верхній одяг після повернення додому.

Серед основних переваг використання саме люстри для передпокою варто виділити:

  • ефективне освітлення – правильно підібрана люстра в коридор може освітити як компактні, так і великі квадратури;
  • можливість отримати кілька точок освітлення з одним світильником;
  • ефективна прикраса інтер’єру;
  • широкий асортимент, що дозволяє підібрати модель під найрізноманітніші інтер’єрні рішення.

Порівняння різних типів люстр для коридору

  1. Кришталеві люстри: це розкішні люстри, виготовлені з кришталю або скла, що мають багато граней та віддзеркалення, які розсіюють світло. Вони підкреслять класику та розкіш будь-якого інтер'єру.
  2. Металеві люстри: така люстра в коридор може бути виготовлена з різних металів, таких як латунь, бронза або нержавіюча сталь. Вони зазвичай мають простіші дизайни та не такі вишукані, як кришталеві, але можуть бути більш практичним варіантом.
  3. Скляні люстри для коридору: виготовлені з прозорого або кольорового скла. Можуть мати простий або складний дизайн, залежно від стилю інтер'єру.
  4. Текстильні люстри: це моделі з тканини, які представлені у різних формах і розмірах. Зазвичай мають більш м'який та приємний для сприйняття світловий потік.

Загалом, вибір типу люстри залежить від стилю та функціональності інтер'єру, а також особистого смаку.

ТОП люстр для передпокою

Щоб вам було простіше зробити вибір ми підібрали кілька найтиповіших на сьогодні рішень. Розповімо не лише про актуальні люстри для передпокою, а й познайомимо із цікавими моделями, які є в каталозі магазину «Лео Кераміка».

  1. Кришталеві люстри для коридору - це елегантний і класичний вибір. Проте може бути використана лише у коридорах великої квадратури. Цікаві варіанти: світильник BIJOUX PL4 або AUDI-61 PL6 від IDEAL LUX, CRISTAL SILVER M від Nowodvorski.
  2. Стельовий світильник з металевим каркасом. Люстра в коридор зазвичай виготовлена з металевого каркаса та має кілька світильників. Перевагою такої люстри є те, що вона не така дорога, а також практична та проста в обслуговуванні. Гарно виглядатимуть люстри TECHNO II та PICO III Nowodvorski.
  3. Люстра зі скляними плафонами - дуже популярний варіант для передпокою, оскільки вона має плафони зі скла, які створюють світлу та прозору атмосферу. Зверніть увагу на компактні стельові світильники ELLA від EGLO, ARENA WHITE від Nowodvorski або цікаву за формою люстру Stella dome chandelier від бренду Pikart.
  4. Сучасна люстра з LED-підсвіткою - сучасний варіант, який додасть передпокою стильності та інноваційності. Ця люстра в коридор має вбудовані LED-лампи, які витрачають менше електроенергії та мають довгий термін служби. Їх можна контролювати з допомогою пульта дистанційного управління, це дозволяє змінювати кольори та інтенсивність світла. Асортимент з кожним роком стає більшим. Для невеликих квадратур рекомендуємо моделі від бренду EGLO PASTERI NICKEL-WEISS LED та MORATICA-A, у довгих коридорах можна використати світильники з колекції FLUO від IDEAL LUX, які представлені у різних кольорах.
  5. Натуральна люстра з дерева - зроблена з природних матеріалів і може мати дизайн в стилі кантрі або прованс. Перевагою люстри для передпокою є те, що вона має природний вигляд та може додати тепла приміщенню. Недоліком є те, що дерево може бути більш вразливим до зношування та потребувати регулярного догляду. Тут вибір не настільки широкий, але обрати відповідну модель вдасться. Цікаво виглядатимуть люстра CITRUS-1 SP1 IDEAL LUX чи більш сучасна BIOWAY BLACK Nowodvorski.

Підбір люстри для передпокою

Як зробити так, щоб краща люстра в коридор ідеально вписалася в простір? Перш за все, потрібно подбати про правильний вибір світильника, який не буде перевантажувати інтер'єр своїми розмірами або не загубиться у величезному холі. Люстра завжди повинна бути встановлена таким чином, щоб вона не заважала пересуванню мешканців та гостей - тому вона має монтуватися на правильній висоті, бажано поза основним комунікаційним шляхом.

За допомогою люстр можна оптично збільшити інтер'єр. Достатньо вибрати прості, сучасні форми, бажано яскравих кольорів, з матеріалів з гладкою блискучою поверхнею, які додатково відбивають світло. Завдяки цьому передпокій здаватиметься трохи просторішим і світлішим.

Висновки

Таким чином, ми розглянули основні переваги використання люстри для коридору. Це справді оптимальний вибір, якщо правильно підібрати модель. А вибирати сьогодні є з чого. Вивчайте рейтинг люстр для передпокою, а купити потрібну модель просто з магазином «Лео Кераміка».

facebook