logo-mobile-leoceramika
UA RU
0
cart cart 0

Тренди 2021 в керамічній плитці. 5 тенденцій на найближчі роки

Новий рік — це завжди нові ідеї, оригінальні рішення і, звичайно, тренди. Тому сьогодні говоримо саме про них.

Часто ми остерігаємося трендів, особливо в дизайні інтер'єру. Бо робимо ремонт не так часто. А витрачати гроші на те, що за рік чи два стане не модним, або й зовсім почне нас дратувати, ну, якось не дуже хочеться. Щоб дізнатись яка ж сучасна керамічна плитка буде справді модною у 2021 році, і не втратить своєї актуальності в найближчі роки, варто переглянути наше відео, або прочитати цю статтю до кінця. Ми склали для вас рейтинг із ТОП-5 крутих, довговічних і практичних тенденцій у керамічній плитці! З нами вибір плитки на пілогу, стіни — саме задоволеня!

Тренд 1 — Натуральність

У 2020-тому наше житло перетворилось на офіси, ресторани й навіть місця, де ми провели свою відпустку. То ж вислів ”мій дім — моя фортеця” — як ніколи актуальний. Перебуваючи у своїх квартирах чи будинках, так хочеться наблизитись до природи. Лише натуральні інтер’єри допоможуть досягти бажаного ефекту.

Звертаємо увагу на теплі, нейтральні кольори, в яких дуже комфортно знаходитися. Як вибрати плитку? Звертаємо увагу на наступні рішення:

  • керамограніт, якого хочеться торкатися. Так, саме тактильні поверхні з тріщинами, подряпинами, нерівностями наповнюють наш дім приємною енергетикою та роблять його живим;
  • чудово підійде фактура під камінь, пісок, глину та бетон, обов’язково з матовою текстурою.


На фото: Home Tiles Сhelsea

Тренд 2 — Великі формати

Ще один тренд цього сезону — монолітний простір. Саме використання великоформатної плитки, мінімізація швів та фуга в тон допомагають нам досягти бажаного ефекту. Так ми отримуємо цілісність стін та підлоги, відчуття легкості та візуальне збільшення площі.

Як вибрати плитку у ванну, кухню, яка буде виглядати вишуканорю? Якщо подобається мармур чи дорогоцінні камені в інтер’єрі, тоді їх фактуру найкраще передають керамограніти великого розміру.

    



З огляду на сказане, в ТОП нашого рейтингу потрапляє така продукція:

Тренд 3 — Terrazzo

Трендовим, але й довговічним рішенням стане плитка Terrazzo з дрібними вкрапленнями та у натуральних відтінках. Збалансована поверхня буде модним матеріалом в найближчі роки.

Ще один цікавий модний приклад, який не можемо оминути — це дрібні уламки плитки, що утворюють розкішне панно. Такий дизайн вирізнятиме вашу ванну з-поміж інших.

Асортимент широкий, трендів багато. Проте, як вибрати плитку на кухню, якщо подобається декілька сучасних рішень? Все частіше можна зустріти поєднання кількох модних тенденцій в одному інтер’єрі. Виглядає стильно, проте варто пам’ятати, що такий тандем досить швидко може втратити свою актуальність. Тому радимо комбінувати трендову плитку з базовою основою і вона тішитиме вас довгі роки!

Не випадуть з рейтингу впродовж наступного року такі модні моделі керамічної плитки:

Тренд 4 — Мармур

“Коли ж нарешті вийде з моди цей мармур?”— подумали ви.

А ні! Такий універсальний та базовий матеріал, щороку входить у ТОП-тренди. А все тому, що це натуральний природній матеріал. Змінюється лише його вигляд та застосування.

В цьому році особливо актуальний керамограніт під мармур з кольоровими прожилками, імітацією рідкісних порід і поверхнею з розломами та тріщинами.
   

Монохромні інтер’єри, де використовують лише один вид керамограніту під мармур, завжди знаходить собі місце в рейтингу найкращих.

В рейтинг трендової керамічної плитки 2021 потрапляють:

Тренд 5 — Геометрія та лінійність

Чіткі, геометричні форми все частіше зустрічаємо в декорах: срібні, бронзові чи золоті лінії, вставки з металевого профілю, контрастні шви і геометричні орнаменти — все це робить ваш інтер’єр цікавим, неповторним, модним.

Сучасна керамічна плитка — прямокутна невеликого формату. Можемо вважати це трансформацією застарілої плитки “метро”. Викладаємо прямокутники вертикально або горизонтально без зміщення. 

Як вибрати плитку на кухню та в ванну кімнату, якому кольору віддати перевагу? Якщо ви готові до експериментів, обирайте насичені, складні кольори. А якщо підбираєте інтер’єр на довгі роки, тоді варто зупинити свій вибір на класичних варіантах.

До цього ж тренду також можемо віднести оригінальну мозаїку з пластичної маси. Чудовий приклад як поєднати два тренди на натуральність і геометрію. 

В ТОП рейтингу потрапляють й такі модні моделі керамічної плитки:

facebook