logo-mobile-leoceramika
UA RU
0
cart cart 0

Як вибрати змішувач для ванни з душем: практичні рекомендації

  • Як вибрати змішувач для ванни з душем: практичні рекомендації - Зображення

Душ - це повсякденна гігієнічна процедура, яка є обов'язковою для кожної сучасної людини. І вкрай важливо, щоб цей процес був комфортним, а така неприємність як непрацюючий або неякісний змішувач може сколихнути душевну рівновагу і зіпсувати настрій на цілий день. Але людині, яка заходить у сантехнічний магазин або відвідує каталог відповідного інтернет-магазину, доводиться дуже і дуже непросто — щоб розібратися в асортименті необхідні певні знання. Отже, якщо вам потрібен змішувач для ванни з душем, як вибрати найкращий варіант?

Які бувають змішувачі для ванної кімнати: особливості конструкції

Роздумуючи, як вибрати змішувач для ванни з душем, потрібно спочатку подумати про конструктивні особливості такого виробу. Іноземні та вітчизняні виробники пропонують наступні варіанти:

  • Двовентильні змішувачі. Ці моделі зазвичай відрізняються порівняно низькою ціною. І нерідко саме вона є їхньою єдиною перевагою. Багато людей віддають перевагу також через бажання обіграти дизайн кімнати, наприклад, у стилі вінтаж. У двовентильних змішувачах регулювання тиску, а також параметрів води здійснюється за допомогою кран-буксу. Ці механізми не надто надійні, оскільки часто комплектуються гумовими прокладками, які схильні швидко зношуватись. Сучасні виробники комплектують змішувачі досконалішими клапанами з керамічними кран-буксами. Вони коштують дорожче і ламаються при попаданні твердих домішок із води.
  • Одновентильні Якщо ви шукаєте найкращий змішувач для ванни з душем, придивіться до моделей з однією ручкою для регулювання. Вони дуже зручні у застосуванні, адже щоб поміняти тиск чи температуру, достатньо легко перемістити важіль. Раніше моделі комплектувалися не надто зручним кульовим механізмом, зараз процес регулювання здійснюється за допомогою більш довговічного змінного картриджа. Зручність застосування доповнюється ще й візуально привабливим зовнішнім виглядом.
  • Термостатичні. Якщо ви думаєте, як вибрати змішувач у ванну з душем при нестабільному тиску у водопровідній системі, саме термостатні або термостатичні моделі стануть ідеальною знахідкою. Вам потрібно буде лише задати потрібну вам температуру, і змішувач підтримуватиме її самостійно.

Як вибрати змішувач за особливостями монтажу

Якщо ви думаєте про те, як підібрати змішувач для ванної з душем, обов'язково зверніть свою увагу на те, що змішувачі відрізняються один від одного за способом встановлення. Виробники пропонують:

  • Настінні моделі. Це найбільш поширена та практична конструкція. У цьому випадку змішувач встановлюється безпосередньо на стіні, з'єднуючись із водопровідними трубами, прихованими в ній. Між трубами завжди залишається стандартна відстань, тому встановлення не викликає особливих труднощів. Так можна встановити як двовентильний, так і одновентильний змішувач.
  • Врізні моделі. Ці змішувачі монтуються безпосередньо в бортик ванної, водночас труби, що підводять, залишаються непомітними, вони знаходяться під корпусом ванної. Подібний змішувач може стати чудовою знахідкою для тих, хто хоче отримати ексклюзивний дизайн.
  • Вбудовані. Думаєте, як правильно вибрати змішувач у ванну, щоб він був справді сучасним? Зробіть вибір на користь моделі, що вбудовується у стіну. Це сучасний аналог класичного настінного змішувача, всі кріплення якого замасковані. Завдяки цьому він виглядає естетично привабливим. Але монтаж вимагає певних зусиль та навичок, що підтверджують відгуки.

Як вибрати стиль змішувача для ванної кімнати?

Можна скільки завгодно говорити про технічні характеристики, але все-таки, замислюючись про те, який змішувач краще вибрати для ванної з душем, більшість людей насамперед звертають увагу на зовнішній вигляд. Сучасні виробники пропонують різні дизайнерські рішення, серед яких можна виділити кілька різних категорій:

  • Універсал. Це стандартні хромовані змішувачі, які не дратують ока. Вони можуть вписатися в дизайн практично кожної ванної кімнати.
  • Ретро. Такі змішувачі найчастіше роблять під бронзу та латунь. У них можуть бути порцелянові вставки та плавні гнуті лінії.
  • Хай тек. Такі змішувачі відрізняються футуристичним зовнішнім виглядом. Можуть монтуватись лише у відповідному інтер'єрі.

Замислюєтеся про те, як знайти змішувач для ванної з душем із привабливим та модним дизайном? На сайті інтернет-магазину Лео Кераміка представлені різні моделі на будь-який смак: як недорогі моделі, так і преміум версії. Звісно, ціна дизайнерських змішувачів досить висока. Але такі рішення допомагають зберегти цілісність стилю ванної, а при погляді на них око радіє.

Роздумуючи, який змішувач для ванни з душем вибрати, необхідно враховувати дизайн решти сантехніки, особливості освітлення, а також власні естетичні уподобання.

Де придбати змішувач для ванної кімнати з душем?

Займаючись дизайном ванної кімнати, багато хто переживає, де купити змішувач для ванни з душем, як вибрати найоптимальніший варіант за вартістю та дизайном. На сторінках інтернет-магазину Лео Кераміка представлені різні види змішувачів. Це і досить бюджетні турецькі та польські моделі, які будуть по кишені кожній людині, та дорожчі вироби італійських та німецьких брендів. Можлива доставка всією Україною, а також у багатьох населених пунктах працюють точки самовивезення.

Навіть збираючись замовити порівняно дешевий змішувач, можна бути впевненим у його якості. Адже Лео Кераміка пропонує товари лише тих виробників, які здобули довіру споживачів. Такі змішувачі будуть надійно служити своїм власникам упродовж тривалого часу.

facebook