logo-mobile-leoceramika

Як ввести геометрію до інтер’єру?

  • Як ввести геометрію до інтер’єру? - Зображення

Після декількох сезонів панування мінімалістичних тенденцій в інтер’єрах прийшов час для невеличкого божевілля! Серед найбільш гарячих тенденцій в цьому році еклектика лідирує, що змушує нас комбінувати різні стилі, візерунки і кольори. Можливість втілювати сміливі ідеї - це розкіш, яку ми можемо собі дозволити прямо зараз. Як це використовувати при облаштуванні стін?

Найпростіший і найкращий варіант - це плитки в геометричних візерунках або з правильними формами, використання яких обмежено тільки нашою уявою. Це міф, що плитка підходить тільки для кухні та ванної кімнати - ви також можете успішно використовувати її у вітальні або на терасі. У співпраці з Ceramika Paradyż ми представляємо самі модні форми і візерунки плитки, які змінять ваш інтер’єр до невпізнання. 

Які з них вибрати і як їх використовувати, щоб отримати ефект?

Читайте! Соти, тобто модні шестикутники!

Форма, яка є одночасно оригінальною та повною природного натхнення? Це можливо! Цей набір характеристик відрізняє модну форму шестикутників, які в поєднанні один з одним на одній поверхні утворюють композицію, що нагадує соти. Поєднання пастельних кольорів спокушає колекцію Esagon, яка подарує свіжу весну вашому будинку. Ніжний голубий, зелень і рожевий можна поєднувати будь-яким способом, роблячи на своїх стінах унікальні твори мистецтва.

Незважаючи на різні кольори плиток і можливість їх довільного розташування, шестикутники характеризуються правильною геометричною формою, яка привносить гармонію в інтер’єр.


















Ви знайдете його у колекції Tosi, яка поєднує в собі італійську класику та останні тенденції. Композиція з шестикутників теплих бежевих і коричневих відтінків, характерна для мармуру, є перевіреним способом оригінального і шикарного аранжування.

Шестикутники цікаво представлені в різних варіаціях - вони складаються з різноколірних ромбів, що імітують куби, створюючи тривимірний ефект на стіні. Це рішення не тільки різноманітить інтер’єр, але і оптично збільшує його, надаючи нам розкіш додаткового простору, необхідного, особливо в невеликій ванній кімнаті. Колекція Rockstone, натхненна піщаником, буде особливо красива в компанії дерева і живих зелених рослин.

Колекцію Hexx Universum ви можете успішно застосовувати на балконі або терасі. Шестикутники з приглушеними відтінками сірого, бежевого і дерева були розбиті тут моделями, прикрашеними візерунком у маленькі трикутники. Це реальний варіант для вашої уяви : шестикутники з різними візерунками і кольорами можна комбінувати в різні композиції, також використовуючи поверхню стіни, пофарбовану в потрібний колір.

Сила геометрії - цегла, ялинка або діаманти?


















Якщо такі кольори занадто яскраві для вас, ви завжди можете зробити ставку на вічний білий і чорний. У цих універсальних кольорах є безцінні можливості аранжування, як і у, здавалося б, звичайних формах. Прямокутники і ромби також можуть бути основою оригінальної композиції, яка відрізняється простою красою геометрії і класичним контрастом кольорів.

Цегла, ялинка або різні конфігурації ромбів, які ви можете знайти в колекціях Moonlight і Modern, ви можете комбінувати один з одним на стінах і підлогах. Ванна кімната з  важкодоступними кутами, такими як простір навколо ванни, стане прекрасним полем для експериментів. Чорно-біла композиція додасть інтер’єру не тільки позачасову елегантність, але й еклектичний шарм. Якщо ви хочете підкреслити розкішний характер такого розташування, використайте блискучі, золоті або мідні аксесуари у вигляді фурнітури, світильників, дзеркальної рами або ручок шафи.  Увага до деталей завжди є ключем до успіху.

 Декор доповнює розкішну композицію.

Чи можуть геометричні плитки на стіні бути синонімом розкоші в самому очевидному сенсі?  Звичайно!  Як ми вже відзначали на прикладі попередніх композицій, плитки з геометричними візерунками або формами не повинні створювати божевільні композиції.  У приглушених тонах або в вигляді доповнення до більш стандартних плиток вони можуть підкреслити клас інтер’єру, в якому панує вічна елегантність.  Це роль декоративних елементів колекції Calacatta, збережених в білому кольорі з дорогоцінного мармуру, прикрашеного мережею точних жилок.

 Плитка в формі шестикутників, прикрашених позолоченими лініями або ромбами, розділеними темними кубиками, підкреслить розкішний характер композиції, яку завжди забезпечує білий мармур.  Зона раковини, душа або ванни, прикрашена оригінальним декором, також додасть ванній кімнаті сучасний вигляд.  Полірована поверхня підкреслить витончений характер інтер’єру прямо з палацу, а матова підкреслить витончену елегантність, яка ідеально поєднується зі світлим деревом або металом.

 Комбінації геометричних плиток можуть створити божевільну і сміливу композицію, але також приглушену, гармонійну і повну елегантності.  Крім того, існує безліч різновидів розкоші - для деяких це свобода створювати унікальний простір, залишатися в гармонійному інтер’єрі або оточувати себе вишуканими елементами дизайну інтер’єру, які створюють комфортний затишок.  Завдяки сучасній плитці різних кольорів, візерунків і форм, ви можете створити дизайн, який найкращим чином відповідає вашим смакам і потребам.

facebook